fbpx

Shit or Shine Interview: In gesprek met Joliene Munier

door | sep 30, 2020 | In gesprek met | 0 Reacties

In gesprek met… Joliene Munier

Joliene Munier kreeg op 23-jarige leeftijd de diagnose borstkanker en heeft de periode na de behandeling als intensief ervaren. Joliene heeft haar leven weer op de rit na de behandeling. Ook zet ze zich in voor lotgenoten. Haar tips: Geniet van het leven! Het is oké om je soms ook niet goed te voelen. Praat met anderen over hoe je voelt.

Voor de interview-serie ‘In gesprek met…’ heeft Elsbeth openhartige gesprekken met (ervarings)deskundigen op het gebied van kanker. Je vindt alle interviews hier. Heb je na het zien van een interview behoefte aan contact met lotgenoten of wil je even napraten? Je bent van harte welkom in de Sparkle Club op deze website of op Facebook!

Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn.

Hulp nodig? Vind jouw coach in de vertrouwde CoachClub >>

Geschreven door: Elsbeth

Mijn passie voor het medische en het zorgen voor de medemens brengen mij bij Shit or Shine. Als leefstijl- vitaliteitscoach en remissiecoach breng ik kanker en leefstijl samen. En speciaal voor de vrouwelijke cancer-survivors draag ik graag mijn steentje bij.

Over ons

Shit or Shine is ‘the place to be’ voor vrouwen met of na kanker. Met een gratis online magazine, trainingen en community helpt Shit or Shine je om fitter te worden en de kracht te vinden op weg naar een goed herstel.
Meer over ons >>
Bekijk onze auteurs >>


0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook interessant…