fbpx

Shit or Shine Interview: In gesprek met Joke Bergsvoort

door | mrt 9, 2021 | In gesprek met | 0 Reacties

In gesprek met… Joke Bergsvoort

Joke heeft chronische leukemie en zit in de wacht-af-fase. Iedere dag kan Joke zich lekker opladen in de natuur, buiten bewegen of een kopje thee drinken. Ze staat positief in het leven en kijkt vooral naar wat nog wel kan. Dooddoener ‘ik wil weer worden zoals ik was’, die gaat niet op, maar je kan wel een betere versie van jezelf worden. Joke heeft op 55-jarige leeftijd nog een switch gemaakt met haar leven. Haar advies: richt je op wat er nog wel kan en zoek hulp als je het nodig hebt.

Voor de interview-serie ‘In gesprek met…’ heeft Elsbeth openhartige gesprekken met (ervarings)deskundigen op het gebied van kanker. Je vindt alle interviews hier. Heb je na het zien van een interview behoefte aan contact met lotgenoten of wil je even napraten? Je bent van harte welkom in de Sparkle Club op deze website of op Facebook!

Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn.

Hulp nodig? Vind jouw coach in de vertrouwde CoachClub >>

Geschreven door: Elsbeth

Mijn passie voor het medische en het zorgen voor de medemens brengen mij bij Shit or Shine. Als leefstijl- vitaliteitscoach en remissiecoach breng ik kanker en leefstijl samen. En speciaal voor de vrouwelijke cancer-survivors draag ik graag mijn steentje bij.

Over ons

Shit or Shine is ‘the place to be’ voor vrouwen met of na kanker. Met een gratis online magazine, trainingen en community helpt Shit or Shine je om fitter te worden en de kracht te vinden op weg naar een goed herstel.
Meer over ons >>
Bekijk onze auteurs >>


0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook interessant…