fbpx

Shit or Shine Interview: In gesprek met Astrid

door | jun 14, 2021 | In gesprek met | 0 Reacties

In gesprek met… Astrid

Astrid kreeg in 1994 baarmoederhalskanker na de geboorte van haar zoon. Het beter worden vanaf 1995 is met vallen en opstaan gegaan, met veel ziekenhuisbezoeken, operaties, infecties, etc. Sinds 2015 voelt ze zich beter dan ooit. Astrid kijkt naar alles wat nog wel kan, ook al is het die dag maar het drinken van een kopje thee. Overal ziet ze het positieve van in en ze heeft haar leven gevormd rondom de mogelijkheden van haar lichaam. Visagie voor het Vicky Brown huis, kleding en lingerie maken, etc. Een heel indrukwekkend verhaal. Astrid levert graag haar bijdrage aan Shit or Shine, naast een blog gaat ze tijd besteden aan de uiterlijke verzorging.

Voor de interview-serie ‘In gesprek met…’ heeft Elsbeth openhartige gesprekken met (ervarings)deskundigen op het gebied van kanker. Je vindt alle interviews hier. Heb je na het zien van een interview behoefte aan contact met lotgenoten of wil je even napraten? Je bent van harte welkom in de Sparkle Club op deze website of op Facebook!

Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn.

Hulp nodig? Vind jouw coach in de vertrouwde CoachClub >>

Geschreven door: Elsbeth

Mijn passie voor het medische en het zorgen voor de medemens brengen mij bij Shit or Shine. Als leefstijl- vitaliteitscoach en remissiecoach breng ik kanker en leefstijl samen. En speciaal voor de vrouwelijke cancer-survivors draag ik graag mijn steentje bij.

Over ons

Shit or Shine is ‘the place to be’ voor vrouwen met of na kanker. Met een gratis online magazine, trainingen en community helpt Shit or Shine je om fitter te worden en de kracht te vinden op weg naar een goed herstel.
Meer over ons >>
Bekijk onze auteurs >>


0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook interessant…