fbpx

Shit or Shine Interview: In gesprek met Eva Visser

door | aug 30, 2021 | In gesprek met | 0 Reacties

In gesprek met… Eva Visser

Eva Visser was 21 jaar toen ze een knobbeltje voelde in haar borst waarvan later bleek dat het toch borstkanker was. Ze hield een blog bij over haar leven en inmiddels is dat verschenen als boek: Huisje, Boompje …. Borstkanker. Het lotgenotencontact heeft ze als heel prettig ervaren en dat heeft ze ook nog dagelijks. Eva leert haar grenzen opnieuw te ontdekken en heeft haar doel voor ogen, wat haar richting geeft.

Voor de interview-serie ‘In gesprek met…’ heeft Elsbeth openhartige gesprekken met (ervarings)deskundigen op het gebied van kanker. Je vindt alle interviews hier. Heb je na het zien van een interview behoefte aan contact met lotgenoten of wil je even napraten? Je bent van harte welkom in de Sparkle Club op deze website of op Facebook!

Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn.

Hulp nodig? Vind jouw coach in de vertrouwde CoachClub >>

Geschreven door: Elsbeth

Mijn passie voor het medische en het zorgen voor de medemens brengen mij bij Shit or Shine. Als leefstijl- vitaliteitscoach en remissiecoach breng ik kanker en leefstijl samen. En speciaal voor de vrouwelijke cancer-survivors draag ik graag mijn steentje bij.

Over ons

Shit or Shine is ‘the place to be’ voor vrouwen met of na kanker. Met een gratis online magazine, trainingen en community helpt Shit or Shine je om fitter te worden en de kracht te vinden op weg naar een goed herstel.
Meer over ons >>
Bekijk onze auteurs >>


0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook interessant…