fbpx

Wereldkankerdag verbindt

door | jan 7, 2022 | Leefstijl | 0 Reacties

4 februari is het Wereldkankerdag. Shit or Shine draagt hier graag haar steentje aan bij met de gratis challenge ’21 Dagen meer bewegen met Shit or Shine’.

Kanker raakt iedereen

Wereldkankerdag raakt mij ook. Ik sta stil bij de mensen die getroffen zijn door kanker, die ik verloren heb aan kanker, maar zeker ook sta ik stil bij hun naasten. Het raakt iedereen. Jou dus ook.

Op deze dag blik ik ook terug op hetgeen we allemaal al bereikt hebben als het gaat om kanker. De ontwikkeling van de behandelmogelijkheden, het inspelen op de behoefte van degene die het treft en de kennis over wat leefstijl kan doen.

Zelf denk ik graag in mogelijkheden en kansen. Wat kan er wel? En welke doelen zou je graag willen bereiken? In Shit or Shine is die gedachte ook vorm gegeven. Natuurlijk is het Shit, maar er is zeker ook een Shine. En gelukkig ken ik veel vrouwen die ook zo kunnen leven, of zo leren leven. Want meer happiness toevoegen doet vaak wonderen.

Gratis challenge voor Wereldkankerdag

Shit or Shine biedt verschillende challenges en trainingen op het gebied van voeding, beweging en happiness. Vorig jaar, vlak na onze oprichting, hebben we in overleg met Wereldkankerdag voor de eerste keer de gratis challenge ‘21 Dagen meer bewegen met Shit or Shine‘ aangeboden. En wauw, wat een mooie reacties hebben we mogen ontvangen. En wat een superresultaat! 78% van de deelnemers beoordeelde de challenge met een goed of zeer goed. Veel van hen zijn meer en anders gaan bewegen. Maar het heeft vooral geleid tot meer inzicht in manieren en mogelijkheden van meer bewegen en het aanpassen van de dagelijkse activiteiten.

Manieren van bewegen die passen in het dagelijks leven

De 21 dagen challenge is gericht op het leren van nieuwe en andere manieren van bewegen die passen in het dagelijks leven. Daardoor is de challenge laagdrempelig en voor (bijna) iedereen geschikt. En lukt een bepaalde oefening niet? Dan is er vast een andere die beter bij je past! Vanwege het succes en het enthousiasme van de organisatie van Wereldkankerdag gaan we op 4 februari 2022 nog een keer beginnen met de challenge. Aanmelden kan vanaf nu, via het formulier hieronder. Op 4 februari om 11.00 uur starten we met een online meeting met meer informatie en natuurlijk ook een beetje bewegen. En op zondag 6 februari beginnen we allemaal tegelijk aan de challenge. In de besloten groep van de Sparkle Club kunnen we onze ervaringen delen, maar dat mag zeker ook op de socials.

Ik heb er zin in. Doe je mee? En steek jij op 4 februari ook een kaarsje op voor iedereen die geraakt is door kanker?

Liefs Elsbeth

Tip: stuur een klein berichtje naar degene aan wie je deze dag denkt. Dat wordt zeker gewaardeerd.

Shit or Shine Wereldkankerdag Photo by Chase Stine from Pexels

Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn.

Hulp nodig? Vind jouw coach in de vertrouwde CoachClub >>

Geschreven door: Elsbeth

Mijn passie voor het medische en het zorgen voor de medemens brengen mij bij Shit or Shine. Als leefstijl- vitaliteitscoach en remissiecoach breng ik kanker en leefstijl samen. En speciaal voor de vrouwelijke cancer-survivors draag ik graag mijn steentje bij.

Over ons

Shit or Shine is ‘the place to be’ voor vrouwen met of na kanker. Met een gratis online magazine, trainingen en community helpt Shit or Shine je om fitter te worden en de kracht te vinden op weg naar een goed herstel.
Meer over ons >>
Bekijk onze auteurs >>


0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook interessant…