fbpx

Klachten & Kansen Netwerk-event 6 september

Shit or Shine Netwerkbijeenkomst Klachten en Kansen

Maak van klachten nieuwe kansen. Of probeer je klachten aan te pakken en nieuwe kansen te vinden. Klachten na de behandeling van kanker, oftewel late effecten. Ze zijn er en ze kunnen steeds beter worden behandeld.

Een van de bekendste klachten is vermoeidheid. De behoefte aan meer energie staat met stip op 1: energiemanagement, wat is dat en hoe werkt dat?
Op nummer 2 van klachten staat angst. De behoefte aan meer berusting en vertrouwen staat op 2. Hoe ga je om met de angsten die je hebt of die je soms overvallen?

En zo zijn er nog veel meer klachten die kunnen optreden na de behandeling van kanker. Denk hierbij aan seksuele problemen, oedeem, moeite met verwerken van wat je is overkomen, chemobrein, etc. Natuurlijk is er de wens om er iets aan te doen, zodat je op een betere en fijnere manier invulling kan geven aan je leven.

Van klacht naar kracht naar kans

Op dinsdag 6 september vanaf 11.00 uur in Veghel staan we tijdens het netwerk-event Klachten & Kansen stil bij het beter omgaan met klachten na kanker. Wat kun je precies verwachten?

  • Ingrid van Lieshout van A-Plus opleidingen vertelt ons meer over de verbinding tussen angst, rouw, stress, energie en slaap.
  • Floor de Boef van FLOcoach en lid van de CoachClub geeft uitleg over een coachingstechniek: BalansKleurenTest
  • Melissa Poulina, coach, ervaringsdeskundige en auteur voor Shit or Shine gaat in op haar ervaring met seksualiteit en beantwoordt vragen van de deelnemers.
  • Daisy Vroomans van CutTheWeb geeft je tips en tricks om je Google My business goed in te richten voor je praktijk.
  • We maken samen inzichtelijk welke hulp er om ons heen beschikbaar is en hoe we elkaar daarin kunnen versterken.
  • Tot slot gaan we tijdens de lunch in groepen brainstormen en netwerken over deze onderwerpen, waarbij we vooral kijken naar welke kansen er liggen om mensen met/na kanker te helpen bij een krachtiger en stralender herstel.
  • Inclusief lunch en goodiebag

Zin om mee te doen en kennis te maken met andere coaches en therapeuten voor mensen met/na kanker? Meld je dan nu aan.

Het programma:

10.30-11.00 Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers bij ZIN-inspiratielab van Sligro in Veghel

11.00-12.30 Sprekers in het auditorium

13.00-14.00 Lunch gang 1 en gang 2 met stellingen, vragen en netwerken

14.00 – 14.30 uur netwerken en afsluiting

Deelname aan Klachten & Kansen kost €50,-**(of voor €25)
Ben je lid van de SOS-CoachClub, of word je daar voor 1 september lid van, dan is het evenement gratis. (*) Fantastisch als je erbij kunt zijn!

** Like je de socials van Shit or Shine en maak je iemand op de socials bekend met dit event? Laat het me weten en je krijgt €25 korting.

(*) bij wel aanmelden maar niet afmelden of verschijnen bedragen de kosten €25.

Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn of schrijf je in voor de nieuwsbrief en kies jouw cadeautje.

Hulp nodig? Vind jouw coach in de vertrouwde CoachClub >>

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Elsbeth

Elsbeth

Mijn passie voor het medische en het zorgen voor de medemens brengen mij bij Shit or Shine. Als leefstijl- vitaliteitscoach en remissiecoach breng ik kanker en leefstijl samen. En speciaal voor de vrouwelijke cancer-survivors draag ik graag mijn steentje bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Over ons

Shit or Shine is ‘the place to be’ voor vrouwen met of na kanker. Met een gratis online magazine, trainingen en community helpt Shit or Shine je om fitter te worden en de kracht te vinden op weg naar een goed herstel.

Meer over ons >>
Bekijk onze auteurs >>

Categorieën