fbpx

Contact

Kankermoeder, ‘een voorstelling voor iedereen die doodgaat’

Theatervoorstelling Kankermoeder

Hilde van Uden is theaterdocent en kankerpatiënt. Op haar 29e kreeg zij de diagnose baarmoederhalskanker, vier maanden na de geboorte van haar dochter. Voor Shit or Shine gaat zij schrijven over haar ervaringen als jonge moeder met kanker en hoe ze het leven na haar behandeling met vallen, opstaan en humor weer oppakt.

Hilde heeft hierover een theatervoorstelling gemaakt, die op 16 september te zien is in Factorium Cultuurmakers in Tilburg:

Theatervoorstelling ‘Kankermoeder’

'Kankermoeder, een voorstelling voor iedereen die doodgaat'

Op 29 januari 2021 verandert mijn leven volledig. Ik ben 29 jaar, heb een dochter van vier maanden en baarmoederhalskanker, stadium vier.

In deze solovoorstelling nodig ik je uit op mijn kraamuitvaart, of is het uitvaartvisite, of misschien sterf-shower of diagnose-reveal? Hoe het ook heet, ik geef een kijkje in mijn wereld, waarin leven en dood ineens tegelijk de hoofdrol speelden. Op mijn uitvaart dus (want ja, die had ik al geregeld), waar de Hoera-een-meisje-slingers nog hangen. Aan de hand van mijn eigen verhaal neem ik je mee de kankerwereld in.
Ik wil je vertellen over infuusvissers, chemobrein, pruiken, haargroei, vruchtbaarheid, kankerdreuzels, dexa-vreetbuien, rouwtoeristen, toxic positivity, wat je écht niet moet zeggen tegen een kankerpatiënt en al die andere kankerzooi.

Bestel hier je kaarten:

16 september 20:00 uur
Factorium Cultuurmakers
Koningsplein 11A Tilburg
Tickets: Factorium – Ticketverkoop

Op de hoogte blijven?
Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn of schrijf je in voor de nieuwsbrief en kies jouw cadeautje.

Krijg inzicht in wat je kunt doen voor beter herstel en een fijner en gezonder leven met en na kanker. Leer meer over VoedingBewegen en Happiness.

Hulp nodig? Vind jouw coach in de vertrouwde CoachClub >>

 

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Redactie

Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over ons

Shit or Shine is ‘the place to be’ voor vrouwen met of na kanker. Met een gratis online magazine, challenges, trainingen en coaching helpt Shit or Shine je naar een beter herstel.

Meer over ons >>
Bekijk onze auteurs >>

Categorieën

Verder met je leven na kanker

Geen idee waar te beginnen?

Een beter herstel met en na kanker begint bij Shit or Shine. Doe mee met onze pilot en vraag een gratis Start to Shine gesprek aan met een hersteldeskundige.