fbpx

Contact

Onze auteurs

anita-bouma-her-bronnen-in-marbella

Anita Bouma

Anita Bouma is ervaringsdeskundig en coach voor mensen met kanker. In haar blogs lees je over haar persoonlijke ervaringen en die van haar klanten.

Astrid

Astrid, al ruim 25 jaar ervaringsdeskundige, staat positief in het leven en geniet van alles wat nog wel kan. Met de nodige humor en haar aanstekelijke lach leeft ze met de dag. Ze bouwt rust in daar waar nodig, is dankbaar voor iedereen die haar wil of kan helpen en ontwikkelt haar creativiteit op een manier waarop het wel kan. Genieten staat bij Astrid voorop.

Caat

Hey mijn naam is Caat, ik ben 55 en foodontwerpster. In 2019 kreeg ik de diagnose kanker. Graag geef ik jou een kijkje in mijn wereld.

Oedeem na borstkanker - Corien Plaisier

Corien

Mijn naam is Corien en ik woon in Breda. In 1992 werd een non-hodgkin lymfoom in mijn rechterborst gevonden waarvoor ik chemo's en bestralingen onderging. En in 2014 heb ik borstkanker gekregen in diezeflde borst. Ik leef al 30 jaar door als ex-kankerpatiënt en leer nog iedere dag hoe ik het beste om kan gaan met de effecten van de behandelingen op mijn lichaam. Wat ik zoal heb geleerd en nog steeds leer deel ik graag met je in blogs op Shit or Shine. Ik werk als coach en re-integratiebegeleider.

Shit or Shine Zelfinzicht

Elsbeth

Mijn passie voor het medische en het zorgen voor de medemens brengen mij bij Shit or Shine. Als leefstijl- vitaliteitscoach en remissiecoach breng ik kanker en leefstijl samen. En speciaal voor de vrouwelijke cancer-survivors draag ik graag mijn steentje bij.

Joke Bergsvoort Foto WKOF Wereldkankerdag

Joke

Hoi, ik ben Joke, begin 2016 kreeg ik de diagnose Chronische Lymfatische leukemie. Vanaf dat moment ben ik op zoek gegaan naar wat mij energie geeft en kost. Met als resultaat dat ik andere keuzes heb gemaakt. Ik ben vanuit loondienst, naar zelfstandig ondernemer gegaan. Van Hypotheekadviseur naar Leefstijl- vitaliteitscoach en remissiecoach. Aanpassing van leefstijl op diverse vlakken heeft ervoor gezorgd dat ik weer meer Shine! In mijn blogs lees je wat ik zoal meemaak en mij bezighoudt.

Josien

Hoi ik ben Josien. Ik ben ervaringsdeskundige en werk als (Zijnsgeoriënteerd) coach en yogadocent. Ik schrijf, dicht en podcast over bewustwording, zelfontwikkeling en ondernemerschap na kanker. Ik doe dat met openheid, bevlogenheid en een vleugje humor vanuit mijn persoonlijke en professionele ervaring.

Karin

Hoi ik ben Karin, genezen van borstkanker en nu door met mijn leven. Go for it! is mijn motto. In mijn blogs lees je meer over mijn Shit en Shine momenten.

Elke dag moederdag Karin Shit or Shine

Karin

Ik ben Karin, ervaringsdeskundige, trainer hormoonfactor en leefstijlcoach. Na de behandelingen aan borstkanker ben ik al jaren bezig met balans in mijn leven te vinden en te behouden. Duidelijk is dat mijn omgeving, leefstijl en stress daar invloed op hebben. Ik ben naar manieren gaan zoeken waardoor ik mij fitter en beter zou gaan voelen. Ik vertel je er graag meer over in mijn blog!

Melissa Paulina

Melissa Poulina is ervaringsdeskundige en coach. Dans met het leven en het leven danst met jou is haar motto.

Monique Riem

Monique Riem

Monique staat positief in het leven en heeft al vele hobbels moeten nemen. Als ervaringsdeskundige maar ook als moeder van een dochter met kanker. Graag deelt ze haar ervaringen met humor om anderen te helpen.

Zoeken naar balans - Sandrine Kwast Weer in Regie

Sandrine Kwast

Ik ben Sandrine Kwast. Wat er al op jonge leeftijd in zat was mensen willen helpen. Tijdens mijn opleiding HBO-Verpleegkunde heb ik een half jaar gewerkt in een kliniek in Ghana, wat levenslessen bleken voor de rest van mijn leven. Na een heftige periode van vier maanden, stierf mijn vader op 54 jarige leeftijd als gevolg van hersentumoren. Met die ervaring, samen met mijn verpleegkundige achtergrond werk ik sinds 2017 als coach en begeleid ik mensen die zijn vastgelopen door kanker. Het is mijn missie om mensen hun eigen kracht te laten (terug) ontdekken zodat ze weer de regie over hun leven krijgen. Omdat ik zoveel mogelijk mensen wil inspireren, schrijf ik graag blogs. Vooral om aan te geven dat je er niet alleen voor staat als je kanker krijgt. Je moet het zelf doen, maar niet alleen!