fbpx
Profielfoto

Gestarte forumberichten

  • Er werden hier geen onderwerpen gevonden.
user balance ⭐ 231 / Sparks
Stoere Sparkle

Dit ben ik

Josien Koster

Hoi ik ben Josien. Ik ben ervaringsdeskundige en werk als (Zijnsgeoriënteerd) coach en yogadocent. Ik schrijf, dicht en podcast over bewustwording, zelfontwikkeling en ondernemerschap na kanker. Ik doe dat met openheid, bevlogenheid en een vleugje humor vanuit mijn persoonlijke en professionele ervaring.

Lichaamsbewustzijn en weer gaan voelen is ingang naar groei op elk vlak (fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel). Er wordt weinig gevoeld en veel gedacht en gedaan, terwijl je lichaam je in contact brengt met je innerlijke wijsheid en intuïtie. Daar is stilte voor nodig. In Zijn ligt in mijn beleving de sleutel, daar kun je ontdekken wie je bent. Iets ingrijpends als kanker, dat je radicaal tot stilstand brengt, kan je in contact brengen met je verlangen, is mijn hoopvolle boodschap aan jou.

Ik schrijf voor Shit or Shine is omdat ik wil bijdragen aan bewustwording en verbinding, een positief geluid wil laten horen. Ik neem geen blad voor de mond en breng ook over gevoelige thema’s graag het gesprek op gang. Ik hoop dat je (h)erkenning, inzicht en inspiratie vindt in mijn blogs. Ook al is het een spannende boodschap om uit te dragen, voor mij was kanker een geschenk verpakt in lelijk cadeaupapier; confrontatie met mijn grootste angst en tegelijkertijd mijn diepste verlangen. Een (Zelf)liefdevol leven vanuit meer rust en Zijn, daar ga ik voor en dat is wat is wat ik ook jou gun!

badges

Vrienden

Profielfoto
Kati
@kati
Profielfoto
Elsbeth
@elsbeth