fbpx

Tijd voor positiviteit – September & Oktober

  • Deze maand staat in het thema van positiviteit. In de maanden van gynaecologische kanker en borstkanker omarmen we deze positiviteit. We kijken naar wat wel kan en (leren) accepteren wat anders is. 
  • In deze periode vind je meer blogs en inspiratie over positiviteit die jou kunnen helpen bij je herstel. Graag willen we dat er ervaringen worden gedeeld over hoe het jou is gelukt om instemmend te zijn met jouw leven en met wat je hebt meegemaakt. Wat zou het fijn zijn als we de ketting van positiviteit kunnen doorgeven en als een olievlek zich verspreidt onder lotgenoten. Iedereen die er iets van opsteekt is een beetje geholpen. En daar doen we het voor bij Shit or Shine. 
  • In deze video hiernaast vind je meer informatie over positiviteit en wat je er mee kan doen als je leeft met en na kanker.
Liefs Elsbeth

Lees over Positiviteit

Leefstijl, door welke bril kijk jij? pexels-designecologist-975668
Leefstijl

Door welke bril kijk jij?

Leefstijl, een begrip dat ook door de marketing is opgepakt en dat beoogt het gewenste consumentengedrag te beïnvloeden. Feitelijk is leefstijl je manier van leven. De manier waarop jij leeft,

Lees verder »
Werk kanker cancer survivor shit or shine
Werk

Werk als anker na kanker

Je hebt een baan en krijgt kanker. Een tijd ben je al dan niet uit de running. Na je behandelingen ga je werken aan een terugkeer naar je baan om ervoor

Lees verder »

Groei in positiviteit en deel het