fbpx

Contact

Verder met je leven na kanker

Geen idee waar te beginnen?

Een beter herstel met en na kanker begint bij Shit or Shine. Doe mee met onze pilot en vraag een gratis Start to Shine gesprek aan met een hersteldeskundige.

Begrepen en
ondersteund

Weten waar je
aan toe bent

Regie over en
inzicht in je herstel

Begrepen en ondersteund

Weten waar je aan
toe bent

Regie over en inzicht
in je herstel

Je hebt de diagnose kanker gekregen en bent met een heel medisch team de behandelingen in gegaan en hebt alles doorstaan omdat je graag wilt herstellen en verder wilt met je leven. Dat moment is er voor jou gekomen, fijn. Heel fijn dat je kanker onder controle is en dat je door mag leven. De handdruk van het medisch team heeft de deur van het behandelen (grotendeels) gesloten maar ook een andere deur geopend. Namelijk de deur van herstel.

Dan is daar de realiteit…

Jij verdient een gevoel van berusting in je lichaam en vertrouwen in de toekomst

Als de periode van diagnose en behandelen achter de rug is ga je pas verwerken wat je allemaal hebt meegemaakt. Die periode van herstel kan een paar maanden duren, maar ook zeker een paar jaar, met vragen als:
"Ik neem de tijd voor mijn herstel."
Anneke
start van herstel

“Hartelijk dank voor ons gesprek Elsbeth, het heeft me zo goed gedaan. Het was een fijne start die ik echt even nodig had. Door de tijd merkte ik dat er meer ruimte kwam voor mijn herstel. Ik heb hulp ingeschakeld die ik nodig had en heb geleerd om zuinig en weloverwogen met mijn nieuwe lichaam om te gaan. Sommige gebeurtenissen die ik stapelde op een grote berg heb ik nu aangepakt of tijdelijk geparkeerd.”

Neem de eerste stap naar herstel met het
Start to Shine gesprek

De uitdaging is om alle veranderingen een plek te geven, je lichaam te helpen met herstellen en een nieuwe balans te vinden. Dat gaat met ups en downs, en duurt vaak langer dan je lief is.

  1. Vul het aanvraagformulier in en beantwoord de vragen.
  2. Ontvang een Start to Shine gesprek van 60 minuten met een hersteldeskundige*.
  3. Voel je begrepen en ondersteund en krijg inzicht in je herstel.

Het is belangrijk om te weten dat dit een op zichzelf staand gesprek is, zonder enige verplichting of de verwachting dat je doorgaat met coaching of ondersteuning.

Start to Shine Gesprek aanvragen

Wees een van de 25 deelnemers aan deze pilot.
Heb gratis** contact met een hersteldeskundige.

Veelgestelde vragen

De aanvraag voor een gesprek komt binnen bij Shit or Shine en Elsbeth bepaalt naar welke hersteldeskundige van de Shit or Shine CoachClub dit gesprek gaat. De keuze wordt mede bepaald op basis van je woonplaats.

De betreffende deskundige neemt contact met je op en plant een gesprek. Dit gesprek mag maximaal 1 uur duren, er is geen minimale tijd.

Aan het einde van het gesprek stelt het CoachClub-lid je nog 2 vragen voor de evaluatie.

  1. Hoe waardeer je dit gesprek op een schaal van 1 tot 10?
  2. Wat heb je eraan gehad?

Na het gesprek stuurt Shit or Shine nog een email met wat informatie over het gesprek en de vraag om het gesprek te beoordelen. Dezelfde vragen worden gesteld als de mondelinge vragen. Daarnaast wordt er gevraagd om een google review te plaatsen.

Als je hieraan meedoet stellen we je twee vragen voor deze pilot en vragen we een google-review.

Er zijn meerdere mogelijkheden voor het contact met de hersteldeskundige. Deze hersteldeskundige is lid van de CoachClub van Shit or Shine. Het gesprek kan op de werkplek of in de buurt (bijvoorbeeld de natuur) van het CoachClub-lid plaatsvinden, telefonisch of via beeldbellen. De keuze maken jullie samen.

Een hersteldeskundige die beschikbaar is voor deze pilot is lid van de CoachClub van Shit or Shine. Onze coaches en therapeuten van de Shit or Shine CoachClub zijn naast coach of therapeut (in de complementaire zorg) ook opgeleid om mensen met en na kanker te begeleiden. Dat kan bijvoorbeeld als remissiecoach, als masseur bij kanker of als borstweefseltherapeut met een speciale aanvulling voor kanker. De CoachClub leden richten zich met hun praktijk ook op mensen met en na kanker.

Omdat het bekostigd wordt met de opbrengsten van een fundraising van Purdey. En omdat je met het gesprek ons helpt om meer inzicht te krijgen in de behoefte aan een herstelgesprek. Afhankelijk van de uitkomst beslissen we of we hier wel of niet mee doorgaan.

Omdat het een pilot is om beter inzicht krijgen in de ondersteuningsbehoefte bij herstel na kanker. En omdat dit aantal past in de bekostiging door de fundraising van Purdey.

Shit or Shine werkt met een privacy-verklaring. Deze is ook van toepassing op de pilot van het Start to Shine gesprek. Deze vind je hier >> 

De pilotvoorwaarden gelden alleen voor deze pilot, het gratis Start to Shine gesprek.

  • Voor het aanvraagformulier vragen we je om naast de NAW-gegevens antwoord te geven op de 2 vragen:

Wat hoop je te bereiken met dit gesprek?

Wat is voor jou op dit moment belangrijk?

  • Als afronding van het gesprek stelt de hersteldeskundige, een lid van de Shit or Shine Coachclub je een tweetal vragen die je dient te beantwoorden

Hoe waardeer je dit gesprek op een schaal van 1 tot 10?

Wat heb je eraan gehad?

  • Na het gesprek ontvang je van ons nog een e-mail met dezelfde 2 vragen als tijdens het gesprek en daarnaast word je gevraagd om een google-review te geven. Deze google-review kunnen we niet verplichten, maar wordt wel enorm gewaardeerd.

Verder met je leven na kanker

Geen idee waar te beginnen?

Een beter herstel met en na kanker begint bij Shit or Shine. Doe mee met onze pilot en vraag een gratis Start to Shine gesprek aan met een hersteldeskundige.