fbpx

Contact

Leer meer over bewegen

GRATIS E-BOOK:
Kom in Beweging

Beïnvloed je herstel op positieve wijze! Dit E-book helpt je om de eerste stap te zetten naar meer bewegen.

​Bewegen draagt bij aan jouw Shine.
Krijg meer energie, kom beter in je vel en krachtiger in het leven!

Gratis Challenge:
21 dagen meer bewegen

Bewegen heeft enorm veel voordelen, dat weet je al lang. Daar wil je graag van profiteren maar het is lang niet altijd makkelijk om daadwerkelijk in beweging te komen. Daarom gaan wij je helpen!

Ontvang elke dag een uitdaging in je mailbox!

Online Basisprogramma:
Beter Herstel na kanker: de 11 met Els

In deze online training word je 6 dagen begeleid. Je krijgt aan de hand van 6 dagmenu,’s 6 happinessopdrachten en 6 workouts in de vorm van 11 met Els een eenvoudige wijze hoe je kan werken aan een gezonder lichaam en een fijner leven. En voor iedereen zit er wat bij.

Het kost bijna niets en het kan je alleen maar heel veel meer opleveren.

Online Training:
FItter door Bewegen

In deze volledige online training word je 10 weken begeleid. Je krijgt achtergrond informatie en inspiratie, en leert door middel van video’s de oefeningen goed uit te voeren. Je gaat aan de slag met een 20-tal opdrachten.

Het is laagdrempelig en op maat om je eigen fitheid door bewegen te verbeteren op de manier die bij jou past. Dus geen gesjeesde sport instructeurs, maar Elsbeth maakt de video’s zelf. Heb je al zin om mee te doen?

Training al gekocht?
Login in membership >>

Lees meer over bewegen

Meer bewegen zonder sportoutfit
Bewegen

Meer bewegen zonder sportoutfit

Meer bewegen zonder sportoutfit Meer bewegen na kanker is goed voor je lijf. En minder zitten natuurlijk ook. We kunnen dat wel allemaal roepen, maar als je niets verandert dan verandert

Lees meer »

Verder met je leven na kanker

Geen idee waar te beginnen?

Een beter herstel met en na kanker begint bij Shit or Shine. Doe mee met onze pilot en vraag een gratis Start to Shine gesprek aan met een hersteldeskundige.