fbpx

Contact

Leer meer over Happiness

GRATIS PDF:
Happiness List

30 Happy Activiteiten op de Happiness-List helpen jou om meer geluk en liefde te voelen. En weet je wat het nog meer geeft? Liefde en geluk bij een ander als je jouw happiness deelt. Leuke opdrachten en momenten die je zelf creeert en waar je veel plezier aan beleeft.

Hoe meer geluk en liefde je kan voelen hoe beter je in je vel komt te zitten en kan stralen. Wie niet waagt wie niet wint.

Self Care Planner

Deze Engelstalige PDF planner is een geweldig hulpmiddel op weg naar nog meer happiness. De planner zit boordevol doordachte en bewezen oefeningen, inspiratie, checklists en trackers en helpt je op weg naar succes op het gebied van zelfzorg.

  • leer beter voor je zelf te zorgen op fysiek, emotioneel en sociaal vlak;
  • ontdek nieuwe routines en vorm positieve gewoonten;
  • vier dat je je doelen hebt bereikt;
  • verminder angst, verbeter je humeur en vergroot je zelfvertrouwen.

Is het gevoel van Happiness nog ver weg voor je? Dan kun je door deze stappen te zetten al een mooie brug slaan richting meer happiness.Hoe meer je oefent en uitprobeert, hoe beter het gaat lukken om happiness te beleven en te voelen.

Het Happiness Programma

Een training om lekkerder in je vel te zitten, voor vrouwelijke cancer survivors en vrouwen met chronische kanker. Dit wetenschappelijk onderbouwd programma laat je in 6 maanden zien en voelen wat happiness met je doet.  Het opent je ogen en je krijgt zicht op je ingeslopen patronen. En het is heel erg leuk om dit programma te volgen omdat je altijd bezig bent met iets positiefs. En dat kan alleen maar energie geven. 

Je krijgt na stap voor stap het programma toegestuurd, zodat je het in een rustig tempo kunt doorlopen. In de besloten Facebookgroep vind je meer instructie, luisterteksten bij de opdrachten, brainstormplekken, kun je een buddy vinden en meer. Ben je al toe aan dé investering in jezelf en je eigen geluk? Start direct!

Training al gekocht?
Login in membership >>

Lees meer over Happiness

Leefstijl, door welke bril kijk jij? pexels-designecologist-975668
Leefstijl

Door welke bril kijk jij?

Leefstijl, een begrip dat ook door de marketing is opgepakt en dat beoogt het gewenste consumentengedrag te beïnvloeden. Feitelijk is leefstijl je manier van leven. De manier waarop jij leeft,

Lees meer »
Vertrouwen

Welbevinden

Het welbevinden is belangrijk voor iedereen. Als cancer-survivor staat je leven op zijn kop en als de behandeling is afgelopen en je verder kunt met je leven komt het welbevinden

Lees meer »
Wie ben ik

Mooi zoals je bent

Wat maakt jou mooi? Je binnenkant of je buitenkant? Of allebei? Of wanneer je je lekker voelt in je eigen lijf? Of wanneer je je lichaam en wie je bent

Lees meer »