fbpx

Welkom bij de Sparkle Club

Lieve krachtige vrouw,

Welkom bij de Sparkle-Club van shitorshine. Top dat je ons gevonden hebt en we wensen je hier heel veel fijne contacten met gelijkgestemden. Er is geen boek die kan zeggen wat je moet doen om met of na kanker je leven weer op de rit te zetten. Door er met anderen over te praten die hetzelfde hebben meegemaakt kun je elkaar kracht en energie geven om door te gaan met de zoektocht naar jezelf. En met een beetje humor en lol, dat is ook belangrijk.

De basis van shitorshine is een online plek voor vrouwen met of na kanker. Hier vind je antwoorden, word je aangezet tot actie en kun je ervaringen delen met lotgenoten/gelijkgestemden. We proberen de Shit om te buigen naar de Shine. Het glas is half vol. Door deze energie en positiviteit en sprankeling (hoe klein of hoe groot ook) over te brengen en door te geven hebben we een positieve invloed op elkaar.

Bij alles wat je schrijft houd je bovenstaand uitgangspunt in gedachten.

Dat wil ik toch graag wat met jullie delen. En dat is jullie eigen verantwoordelijkheid (en niet die van mij of Shit or Shine). In de Sparkle-Club deel je ervaringen met elkaar. Dit betekent dat de inhoud niet wetenschappelijk onderbouwd is en dat het nooit mag leiden tot veranderingen in je medische behandelingen of keuzes van je artsen. Stop dus nooit zomaar met medicatie, therapieën, etc. zonder vooraf afstemming met je arts. Ga ook nooit zomaar wat slikken aan supplementen want er kunnen restricties aan het gebruik zitten. Raadpleeg hiervoor een deskundige op dat gebied.

Laat de Sparkle-club een mooie aanvulling voor je zijn. De behoefte aan lotgenotencontact is namelijk erg groot. Soms is die behoefte latent aanwezig, maar wordt door het te proberen bekrachtigd.

Ik wens je alle kracht en energie om het leven te leiden wat jij graag wilt.

Liefs Elsbeth

cancer survivor mijn leven staat stil

Hieronder de regels wat uitgebreider

Op het forum van Shitorshine kun je over jezelf vertellen en je ervaringen na de behandeling van kanker. Dit kan aan de hand van teksten, foto’s en korte films (max 1 minuut). Je kan deelnemen aan onderzoeksvragen en nog veel meer. Uit je gevoelens en ervaringen en stimuleer anderen dit ook te doen. Echter: er zijn wat spelregels.

 • Wees je ervan bewust dat het geven van een reactie op een post niet vrijblijvend is.
 • Naast regels en wetten, waar iedereen zich aan te houden heeft, hebben wij natuurlijk ook onze eigen normen over wat we wel en niet toelaatbaar vinden.

Door lid te worden van het forum, ga je akkoord met onze forum regels 

Lees verder
 1. Geen discriminatie (racisme, antisemitisme, of op basis van geaardheid) en andere haatdragende uitingen en/of bedreigingen.
 2. Ga ervan uit dat de inhoud niet wetenschappelijk (onderbouwd) is. Ga je adviezen of tips voor jezelf gebruiken schakel dan, indien nodig, je arts of een andere deskundige in voor akkoord. Shit or Shine is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor medisch falen door de inhoud van de Sparkle-Club en Shit or Shine.
 3. Geen reclame of reclamelinks. Daarmee bedoelen we ook herhaalde (commerciële) postings of sluikreclame.
 4. Linken naar illegale zaken is uiteraard verboden.
 5. Schuttingtaal, seksueel getinte opmerkingen en andere onzin hoeven we niet op het forum.
 6. Posten met de bedoeling een discussie een bepaalde kant op te sturen, oftewel ‘trollen’ wordt niet geaccepteerd en hetzelfde geld voor flamen (iemand uit de tent proberen te lokken).
 7. Actief leden werven voor andere fora is niet toegestaan.
 8. Informatie over anderen posten is niet toegestaan en ook spreek je nooit namens “anderen”
 9. Het bedreiging van forumleden is absoluut verboden.
 10. Gebruik het forum niet om gevechten met instanties of bedrijven uit te vechten, daar zijn wij niet voor.
 11. We bewaren je IP en mailadres. Het registreren met meerdere gebruikersnamen door 1 en dezelfde persoon is niet toegestaan
 12. Indien nodig verlenen we onze medewerking bij een justitieel onderzoek.
 13. Vind je het forum niet boeiend, leuk, niet druk, saai, onprofessioneel, whatever… blijf lekker weg en ga vooral niet posten. Het forum is namelijk alleen voor mensen die het wel fijn en leuk vinden om lotgenotencontact te hebben via de Sparkle-Club.
 14. Iedereen van 18 jaar en ouder kan lid worden van het de Sparkle-Club van Shit or Shine.

SANCTIES:

Bij het overtreden van een van de bovenstaande regels, of bij wangedrag dat we nog niet beschreven hebben, worden de volgende sancties gehanteerd

 • 1e overtreding : ban van 24 uur
 • 2e overtreding : ban van 2x 24 uur
 • 3e overtreding : ban van 3 x 24 uur
 • 4e overtreding : ban van 4 x 24 uur
 • 5e overtreding : ban van 5 x 24 uur
 • 6e overtreding : permanente ban`

De sanctie verjaart na 6 maanden. ( dus heb je een keer een ban en dan 6 maanden niet, dan begin je met een schone lei)

Een ban kan zonder waarschuwing vooraf worden opgelegd

Let op: het openbaar bediscussiëren van een sanctie wordt gevolgd door een ban!

Bij het overtreden van bovenstaande regels loop je risico op een ban van deze site.