fbpx

Contact

Lieve krachtige vrouw,

Welkom bij de Sparkle-Club van shitorshine. Top dat je ons gevonden hebt en we wensen je hier heel veel fijne contacten met gelijkgestemden. Er is geen boek die kan zeggen wat je moet doen om met of na kanker je leven weer op de rit te zetten. Door er met anderen over te praten die hetzelfde hebben meegemaakt kun je elkaar kracht en energie geven om door te gaan met de zoektocht naar jezelf. En met een beetje humor en lol, dat is ook belangrijk.

De basis van shitorshine is een online plek voor vrouwen met of na kanker. Hier vind je antwoorden, word je aangezet tot actie en kun je ervaringen delen met lotgenoten/gelijkgestemden. We proberen de Shit om te buigen naar de Shine. Het glas is half vol. Door deze energie en positiviteit en sprankeling (hoe klein of hoe groot ook) over te brengen en door te geven hebben we een positieve invloed op elkaar.

Bij alles wat je schrijft houd je bovenstaand uitgangspunt in gedachten.

Dat wil ik toch graag wat met jullie delen. En dat is jullie eigen verantwoordelijkheid (en niet die van mij of Shit or Shine). In de Sparkle-Club deel je ervaringen met elkaar. Dit betekent dat de inhoud niet wetenschappelijk onderbouwd is en dat het nooit mag leiden tot veranderingen in je medische behandelingen of keuzes van je artsen. Stop dus nooit zomaar met medicatie, therapieën, etc. zonder vooraf afstemming met je arts. Ga ook nooit zomaar wat slikken aan supplementen want er kunnen restricties aan het gebruik zitten. Raadpleeg hiervoor een deskundige op dat gebied.

Laat de Sparkle-club een mooie aanvulling voor je zijn. De behoefte aan lotgenotencontact is namelijk erg groot. Soms is die behoefte latent aanwezig, maar wordt door het te proberen bekrachtigd.

Ik wens je alle kracht en energie om het leven te leiden wat jij graag wilt.

Liefs Elsbeth

Regels

In de Community kun je over jezelf vertellen en je ervaringen na de behandeling van kanker. Dit kan aan de hand van teksten, foto’s en korte films (max 1 minuut). Je kan deelnemen aan onderzoeksvragen en nog veel meer. Uit je gevoelens en ervaringen en stimuleer anderen dit ook te doen. Echter: er zijn wat spelregels.

  • Wees je ervan bewust dat het geven van een reactie op een post niet vrijblijvend is.
  • Naast regels en wetten, waar iedereen zich aan te houden heeft, hebben wij natuurlijk ook onze eigen normen over wat we wel en niet toelaatbaar vinden.

Met dit lidmaatschap ga je akkoord met de disclaimer en regels van de Sparkle Club

Verder met je leven na kanker

Geen idee waar te beginnen?

Een beter herstel met en na kanker begint bij Shit or Shine. Doe mee met onze pilot en vraag een gratis Start to Shine gesprek aan met een hersteldeskundige.