fbpx

Shit or Shine Interview: In gesprek met Angelique Dorrestijn

door | apr 26, 2022 | Interviews: In gesprek met... | 0 Reacties

In gesprek met… Angelique Dorrestijn

Angelique Dorrestijn wordt geïnterviewd door Elsbeth Slippens. Angelique heeft twee keer de behandeling van kanker doorgemaakt en twee keer op verschillende wijze de periode na de behandeling doorleefd. Luister naar haar positieve en energieke manier van vertellen.

Voor de interview-serie ‘In gesprek met…’ heeft Elsbeth openhartige gesprekken met (ervarings)deskundigen op het gebied van kanker. Je vindt alle interviews hier. Heb je na het zien van een interview behoefte aan contact met lotgenoten of wil je even napraten? Je bent van harte welkom in de Sparkle Club op deze website of op Facebook!

Geschreven door: Elsbeth

Mijn passie voor het medische en het zorgen voor de medemens brengen mij bij Shit or Shine. Als leefstijl- vitaliteitscoach en remissiecoach breng ik kanker en leefstijl samen. En speciaal voor de vrouwelijke cancer-survivors draag ik graag mijn steentje bij.

Over ons

Shit or Shine is ‘the place to be’ voor vrouwen met of na kanker. D.m.v. een gratis online magazine en community helpt Shit or Shine je om fitter te worden en de kracht te vinden op weg naar een goed herstel. 

Meer over ons >>

Bekijk onze auteurs >>

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook interessant…