fbpx

Shit or Shine Interview: In gesprek met Annet Ceelaert

door | aug 30, 2021 | In gesprek met | 0 Reacties

In gesprek met… Annet Ceelaert

Annet Ceelaert werd in 2019 getroffen door borstkanker. Daarna nam haar leven een indrukwekkende wending. Met veel levendigheid en plezier staat ze in het leven en dat zie je terug in dit interview. De angst voor terugkeer is net zo reëel als de kans dat het niet terugkomt. Ziek zijn is super overzichtelijk, als een waterval deinde ze overal in mee in die kankerwereld. Na de behandeling moest ze van de kankerwereld weer naar de normale wereld, terwijl ze nog steeds kankerpatiënt was. En dat is lastig. Hoe zij aansluiting vindt in die wereld hoor je in het interview. Het interview duurt iets langer dan je van ons gewend bent, maar het geeft je zoveel inzichten dat we het niet wilden inkorten.

Voor de interview-serie ‘In gesprek met…’ heeft Elsbeth openhartige gesprekken met (ervarings)deskundigen op het gebied van kanker. Je vindt alle interviews hier. Heb je na het zien van een interview behoefte aan contact met lotgenoten of wil je even napraten? Je bent van harte welkom in de Sparkle Club op deze website of op Facebook!

Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn.

Hulp nodig? Vind jouw coach in de vertrouwde CoachClub >>

Geschreven door: Elsbeth

Mijn passie voor het medische en het zorgen voor de medemens brengen mij bij Shit or Shine. Als leefstijl- vitaliteitscoach en remissiecoach breng ik kanker en leefstijl samen. En speciaal voor de vrouwelijke cancer-survivors draag ik graag mijn steentje bij.

Over ons

Shit or Shine is ‘the place to be’ voor vrouwen met of na kanker. Met een gratis online magazine, trainingen en community helpt Shit or Shine je om fitter te worden en de kracht te vinden op weg naar een goed herstel.
Meer over ons >>
Bekijk onze auteurs >>


0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook interessant…